Avaliações de Rockin' Burgers Wierden

Avaliações recentes

5.0
vera maria
27 novembro 2022
sandra
20 novembro 2022

was weer heerlijk en nu was her ook nog lekker warm top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

sandra
15 novembro 2022

was weer toppie alleen mag het iets warmer zijn denk dat beter is de burgers in de folie te verpakken ipv van eerst in doosjes dan blijven ze iers warmer maar de smaak was weer top echt

Sanne
15 novembro 2022

Lekkere burgers!

Inge den Ouden
14 novembro 2022

Voor het eerst een zeer slechte ervaring met Rockin Burgers. De bezorging duurde enorm lang. Toen bleek onze bezorging verkeerd bezorgd. Na nog langer wachten kregen we onze bestelling, maar de milkshake was vergeten. Die zou worden na bezorgd. De patat was lauw, spareribs prima. De wrap was niet goed, daar zat de verkeerde saus op, verkeerde wrap ontvangen. 3x geprobeerd het restaurant te bellen, maar iedere keer werd na 3 tellen de verbinding verbroken. Uiteindelijk contact gezocht met de bezorger, die zou het doorgeven, dat we de goede wrap nog zouden krijgen. Na nog langer wachten werd ik terug gebeld dat de goede saus op was. Meld dat gewoon gelijk als de bestelling binnen komt, en smeer er niet stiekem een ander sausje op. Uiteindelijk geld voor de wrap terug gekregen toen de milkshake werd nabezorgd. Voorlopig geen Rockin burgers meer voor ons, ondanks dat de hotwings wel lekker waren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

vera maria
8 novembro 2022

de mikshak krijg nog steets ☆☆☆☆☆ sterren van mij maar de kroket broodje krijg er maar . sterren van mij te veel saus op het broodje en de saus was heel bitter dus echt een af rader niet wat ik van rock in burgers gewent ben erg jammer

Tim Bruininx
3 novembro 2022

Veel veel te duur. De burgers zijn echt geen 16 euro waard… bestelling van boven de 95 euro en dan maar burger met beetje friet en milkshake met 4 man

Schokker
2 novembro 2022

Top Spare-ribs ! Zit tenminste vlees aan en niet alleen bot.. Er is een tijdje gestopt met de verkoop maar nu weer volop. Zondag weer !

andre
28 outubro 2022

snelle levering en heerlijk eten. Wij hebben onze leverancier gevonden. hahaha

Michael
25 outubro 2022

Normaal echt goeie ervaringen. Maar helaas deze keer niet. Burgers waren erg droog en broodjes waren ook niet bepaald vers. Helaas maar volgende keer hopelijk weer beter

LK
23 outubro 2022

Zoals altijd: helemaal naar wens! Bedankt weer!

andre
18 outubro 2022

snel geleverd en heerlijk gegeten

Petra
17 outubro 2022

Keurig op tijd bezorging ingeschat. Keurig aankondiging dat ze onderweg zijn. Keurig verpakt en warm bezorgd 👌 Wat een verrukkelijke frietjes en heerlijke grote ECHTE hamburger en volle vanille milkshake (s). Zalig. Misschien iets meer frietsaus.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
16 outubro 2022

Het was erg lekker en qua temperatuur ook goed. Miste alleen de mayo, maar dat is bijzaak. De verwachte bezorgtijd is, net als voorgaande keren niet gehaald. Kan de verwachte bezorgtijd niet om het kwartier bijvoorbeeld worden bijgesteld? Ik begrijp dat het druk is in het weekend en er meer tijd nodig kan zijn, maar als je al een uur wachttijd hebt en na een uur is het er nog niet, ga je elke minuut tellen.

Gerd Meijerink
30 setembro 2022

Eerste keer hier besteld. Het was wel lekker maar de mayo nam de overhand met de smaak van de rest heel af en toe Proefde ik de bacon maar de sla enz niet. Patat niks op aan te merken Heinz mayo vind ik persoonlijk niet zo lekker. Had ik liever oliehoorn fritesaus gehad. Eten was genoeg. Maar kwa prijs en wat ik kreeg vond ik het te duur. Maar het eten was niet verkeerd

Anne
25 setembro 2022

Goede burgers, snelle levering. De 2 porties patat waren niet veel vonden wij.

Leon
18 setembro 2022

Zoals gewoonlijk! Zeer goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wassen
11 setembro 2022

Burgers en Wrap waren fantastisch. Wij vonden alleen aan de friet een rare smaak zitten, waarschijnlijk wordt de friet gebakken in het zelfde frituur als andere producten.

M
7 setembro 2022

Bestelde op het drukke moment van de openingstijden mijn bestelling en kreeg een tijd waarop ik de bestelling kon verwachten. Deze tijd werd ruim gehaald. De bezorger was zeer vriendelijk. De bestelling was daarnaast ook nog eens steengoed!

Jordi
4 setembro 2022

Goede hamburgers en was snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
29 agosto 2022

Heerlijke burger!

Andrea
28 agosto 2022
Bruins
22 agosto 2022

Op tijd geleverd top en was nog lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark Freriksen
21 agosto 2022

Heerlijk goede kwaliteit eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
19 agosto 2022

Snel bezorgd, en het was heerlijk

Luuk
18 agosto 2022

Wij stonden op een camping dichtbij en hebben het daar laten bezorgen. Super lekker en was er erg snel!

Hermsen
14 agosto 2022
M
4 agosto 2022
Marianne Vinke
1 agosto 2022

Supersnel en heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martine
25 julho 2022

Het was heerlijk

Lianda
24 julho 2022

Ondanks dat het naar Vroomshoop moest goed warm en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolande
23 julho 2022

Heerlijke burgers. De patat is ook echt lekker.

Margo
18 julho 2022

Het kan weleens lang duren, dit keer waren ze erg snel, de broodjes waren dit keer iets droog maar dat hebben we normaal nooit meestal heel tevreden de lekkerste burgers in de omgeving en goede prijs!

Wesley Keijzer
17 julho 2022

Erg lekker eten en aardige bezorger. Korting en extra kortingen hadden ze voor mij wel mogen rekenen haha

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maarten
16 julho 2022
Danny
13 julho 2022

Snelle levering, warme burger, knapperige patat en lekker ijs! Kortom een aanrader!

Sander
6 julho 2022
Berry Stegeman
19 junho 2022

Patat was een beetje droog.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita Groot Obbink
3 junho 2022

Burger was okay maar de friet was heel slap en bijna koud. Helaas was dat bij onze vorige bestelling ook zo.

Marjan
2 junho 2022

Altijd netjes en op tijd bezorgd!

Smit
29 maio 2022

Lekkere burgers en vriendelijke bezorging.

S. Sanders
16 maio 2022

Bij een Black Angus burger verwacht ik wel een betere burger ipv een dunne hamburger. De kipnuggets waren niet heel krokant. Verder smaakte het wel. Bezorging was snel, top!

Jacobus Hendrik van der Burgt
16 maio 2022

erg goed! we vroegen alleen om burgers zonder Ui en die zaten er alsnog op helaas. verder helemaal perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bo
15 maio 2022

Was heel lekker! We misten alleen de patat met mayonaise jammer genoeg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne Vinke
9 maio 2022
Ricardo
1 maio 2022

Netjes een bevestiging ontvangen van de bestelling en een bevestiging wanneer de bezorger onderweg was ! Dikke Klasse !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daan
30 abril 2022

Snelle bezorging. Super!!!!

Laura
29 abril 2022
Dennis Knol
28 abril 2022

Bestelling was niet volledig bij afleveren, maar het resterende werd vlot bezorgd.

Dreierink
28 abril 2022

Prijs kwaliteit; waar je voor betaald verwacht ik het eten veel beter. Patat met kaas en bacon; bacon was ver te zoeken. Bezorging 60 min. Is ook te lang. Zal hier niet snel nogmaals bestellen.

Johan
24 abril 2022

Heerlijke burgers, ruime porties. Bezorging in Almelo , alles nog heerlijk warm !! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerben
10 abril 2022

Wederom helemaal super👌👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
10 abril 2022
Leoni Groothaar
26 março 2022

Vanavond hadden we een bestelling gedaan voor 6 uur. Kwart voor 6 stond er iemand voor de deur met onze bestelling. Aan gegeven dat ik graag 6 uur de maaltijd wil ontvangen omdat iedereen nog niet thuis was. 5 over 6 komen ze weer. Bestelling was koud, patat taai en de milkshake die we hadden besteld was gesmolten. Kortom denken we dat het de zelfde maaltijd was als kwart voor 6. Al met al erg jammer denk dat we niet nog een keer een bestelling doen.

Polman
20 março 2022

Waren lekker eten alleen graag volgende keer noteren welke sweet of hot is. Ook bij meerdere verschillende burgers is het handig om op de verpakking de naam schrijven. Verder is gewoon perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emma
19 março 2022
Bouwcenter Nobel
16 março 2022
Jorieke
6 março 2022

Saus vergeten wat er extra bij was besteld. 4 x geprobeerd te bellen om dit door te geven maar niemand neemt op. Echt irritant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
2 março 2022
Miep
26 fevereiro 2022

Lekker eten en keurig op tijd

Sander
25 fevereiro 2022
X
24 fevereiro 2022

Burger was helaas koud, jammer want normaal zijn ze superlekker!

Desiree
20 fevereiro 2022

Was weer super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerben
18 fevereiro 2022

Wederom helemaal super, kwaliteit top en strak op tijd👌👌

Milicia Goncalves Matias
14 fevereiro 2022

De burger was niet helemaal gaar. Verder was alles zoals gewoonlijk top.

Maris
10 fevereiro 2022
René
5 fevereiro 2022

Redelijk snel bezorgd voor een zaterdagavond! Goede burgers en lekkere friet/patat, niet van die slappe hap.

Laura
28 janeiro 2022

Heerlijke burgers en supersnelle bezorging! Wij komen zeker nog eens terug.

Menno
27 janeiro 2022

Bezorgtijd van 18:00 uur afgesproken en de bezorger stond om 18:00 uur voor de deur, prima! Het geleverde eten is van van zeer goede kwaliteit, het formaat van de hamburger is prima en deze is ook zeer mals en lekker. Zelfs de frites (vaak een ondergeschoven kindje) was prima gebakken en lekker krokant!

Gerben
26 janeiro 2022

Helemaal super👌👌

Emma
22 janeiro 2022

Bezorging was precies op tijd en het eten was heel lekker! :)

Jeroen
22 janeiro 2022

Lekkere hamburger met voldoende beleg. De bezorging was precies op het aangekondigde tijdstip.

Angelique
8 janeiro 2022

Alles weer lekker krokant en warm

Keizer
5 janeiro 2022
IJmker
28 dezembro 2021

Heerlijke milkshake en geweldige burgers aanrader!

Margot Klein Nulent
27 dezembro 2021

Lekkere patat, warm en snel bezorgd. Top!

Es
10 dezembro 2021

Het eten smaakte super lekker. Het eten kwam redelijk op tijd, 10 minuutjes later dan aangegeven. En ik had aangegeven geen tomaat op de burger, deze zat er wel op

Stefan
8 dezembro 2021
Erik
6 dezembro 2021

Smokey spareribs waren lekker en goed gaar

Reinders
5 dezembro 2021

Bij bestellen op de website krijg je niet te zien wat de verwachte bezorgtijd is. Dit zie je pas bij de bevestiging per mail. Ik moest dus ruim een uur wachten en door vertraging kreeg ik een uur en drie kwartier later pas mijn eten. Het eten vond ik vrij zout

Allard Kroeze
5 dezembro 2021

35 minuten te laten Half rauwe hamburger, we miste de milkshake vanille (resulteerde in een huilend kind) en al met al was het weer niet zo best ... vaak is het eten hier wel heerlijk Maar nu was het lang de 48 niet waard Jammer

Sander Pad
4 dezembro 2021

Ik had besteld omdat ik verliefd ben op de kok, maar de burgers waren ook wel prima! Al om al, helemaal grote blij.

Joyce
3 dezembro 2021

Burgers en friet waren lauw bij bezorging. Voor ons geen 2e keer meer.

Natas
30 novembro 2021

Snelle bezorging en echt heerlijke burgers!

ten Berge
29 novembro 2021

Eten was goed op smaak en hebben niet al te lang hoeven wachten. Helaas was het eten wel koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne Bruggeman
27 novembro 2021
Daniël
25 novembro 2021

Zeer goede smaak! Bezorger kwam wel later dan afgesproken en het eten was niet super warm, maar ondanks dat een zeer goede ervaring!

Corrie van der Meulen
20 novembro 2021

n.v.t.

Marcel
6 novembro 2021

Erg lekkere burgers goed verpakt

Leoni Groothaar
1 novembro 2021

Het was erg lekker, alleen waren we zeer teleurgesteld toen we er achter kwamen dat ze 20min te laat kwamen en dat de burger ook nog eens koud was! Zeer jammer aangezien we eerder bij jullie besteld hebben en we altijd vol lof over jullie bedrijf praten. Al met al was het vanavond zonde van het geld...

Mm
1 novembro 2021

Burger erg droog

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C. Heimans
26 outubro 2021

Patat komt altijd lekker en knapperig aan in Nijverdal! Chicken hawk burgers zijn ook helemaal top!

Arend Lichtenberg
25 outubro 2021
Miranda
25 outubro 2021
Jan Vos
21 outubro 2021
M. Schrooten
19 outubro 2021

We hebben meerdere keren bij jullie besteld. En altijd was het van erg goede kwaliteit en waren we erg tevreden. Helaas waren de hotwings vandaag dusdanig rood/rauw dat we niet aandurfden deze op te eten. De wrap en patat bacon waren lekker.

Feddema
10 outubro 2021

2 van de 3 hamburgers waren niet warm meer. De wachttijd was 1,5 uur en bleek nog langer te zijn. De smaak van de hamburger was verder prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Y. Boertje
2 outubro 2021

Bezorger was ruim voor de verwachte levertijd, waardoor wij nog niet thuis waren. Heeft tien minuten gewacht tot wij thuis waren, wordt heel erg gewaardeerd. Top bezorgster! 👍

Paul
30 setembro 2021

Flexibel, snel correct en lekker

Petra
27 setembro 2021

Wauw! Super lekker gegeten, echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Estelle
11 setembro 2021
Chantay
21 agosto 2021

Wederom weer heerlijk gegeten en de bezorging ook stipt op tijd!

Kleinjan
14 agosto 2021
Marion
11 agosto 2021

Primaaaaa kwaliteit broodje was heerlijk vers en de burger was goed mals en de verdere ingrediënten waren top. De friet was ook top en lekker gekruid en de cookies met ijs was ook superrrrrrrrrr. Milkshake was ook jammie.

LK
11 agosto 2021

Zoals altijd vanaf begin: wij hebben niks te klagen. Super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der Veen
9 agosto 2021

De bezorging was een half uur later dan aangegeven. En ongeveer 2 uur nadat ik de bestelling heb geplaatst. De patat was slap en de churros ook. Daarnaast had ik de bacon chicken, hier zat pittige chilimayo op en dit staat niet in de beschrijving en dat is wel vervelend als je niet zo van pittig eten houdt.

Claudia
8 agosto 2021

Eten was lekker, burger was alleen helemaal koud. Dat zijn we eigenlijk niet van jullie gewend helaas.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
2 agosto 2021
Mar
31 julho 2021

Het smaakt goed! Vooraf was het handig om kaartjes op de doosjes te plakken met de naam van het gerecht.

Kamphuis
30 julho 2021

Deze keer weer super voor mekaar!!

Miep
29 julho 2021

Eten is van goede kwaliteit en van de prijs kan je ook niks zeggen. Helaas is bediening in de zaak onvriendelijk en kortaf

Jaap
22 julho 2021

Heerlijke burgers!

Jacky Wachter
18 julho 2021

Cheese friet vind ik echt zoiets van lekkerrr. Goede service ... was nu heel druk ... maar t wachten waard ... ongeveer meer dan uur. Eten gewoon nog heel warm.

Pit
12 julho 2021

Burgers, Hotdog en Fries waren top! Heerlijk gegeten. En het was exact op afgesproken tijd klaar om afgehaald te worden.

Fred Jansen
11 julho 2021
MBos
9 julho 2021

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst en ik moet zeggen dat mij dit prima is bevallen. Daar ik persoonlijk geen groot fan van burgers ben, heb ik gekozen voor de Hot Spare-ribs van 900g. De ribben waren goede vleesribben, die lekker mals waren en van het bot af te zuigen waren. Zelf geef ik de voorkeur aan een beetje meer "bite", maar vanuit een bereidingsstandpunt was er niets op aan te merken. Een ander pluspunt is dat er ook daadwerkelijk een pittig element aan de Hot Spare-ribs zat, bij veel van deze "Hot Spare-ribs" is dat in mijn optiek niet het geval. Verder zat er bij de bestelling Chicken Strips(12). Ook hier niets op aan te merken. Lekker gepaneerd en ook nog mals en sappig. De frietjes waren het enige punt waar ik iets op aan te merken had. Deze mochten iets minder lang in het vet liggen. Ze waren niet verkeerd, maar iets korter frituren, of op een lagere temperatuur, en ze komen er wat mooier, en lekkerder uit.

Jolanda
8 julho 2021

Wederom top voor elkaar. Mooi op tijd en heerlijke burgers!

J.Zwiers
5 julho 2021

Ik geef Rockingburger 5 sterren komen hun afspraken na... Thnx Henri voor de super service👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamara
2 julho 2021

Top eten en houdt zich aan de bezorgtijden

Harald
30 junho 2021

Snelle levering en prima smaak.

Anoniem
28 junho 2021

Het waren heerlijke burgers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yara
25 junho 2021

Lekker zoals altijd!

Nienke
25 junho 2021

Altijd ruim voldoende en lekker eten.. Bezorging ook top! Voor mensen die niet van pittig houden, hier moet je dan wel rekening mee houden 😅

D
25 junho 2021

Altijd weer genieten

Cindy
18 junho 2021

Heerlijk!!

J.o
17 junho 2021
AnneRoss
15 junho 2021

Was gewoon heerlijk en zelfs na ongeveer 15 min. bezorgtijd, alles nog goed warm!

Matjan
13 junho 2021

Keurig op tijd en heerlijke burgers !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
6 junho 2021

Het was dit keer koud maar door even contact genomen te hebben hebben we een mooie oplossing gevonden top tent goeie service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Natasja
5 junho 2021

We vinden het gewoon weg heerlijke burgers, niks aan toe te voegen verder

Jolanda
4 junho 2021

Lekker snel gebracht en goed warm. Patat nog lekker krokant. Heerlijk gegeten!

Arash
31 maio 2021

Prima, zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert
30 maio 2021

Prima , goed eten !

Koen
29 maio 2021

Top en heerlijke hamburgers

A Brinks
28 maio 2021

Eerste keer besteld. Heel lekker zeker voor herhaling vatbaar.

Dick
27 maio 2021
Hanneke
25 maio 2021

Burgers waren heerlijk. Bezorging iets eerder dan aangegeven.

Yvonne
18 maio 2021

het eten smaakte goed, snelle bezorging, misschien een tip voor jullie om op de milkshake te zetten welke smaak het is, zo hoeft de klant niet aan elkaars beker te zitten

Johan
17 maio 2021

Bezorging en kwaliteit top! Alleen was het eten niet warm!! Gewoon lauw!! Erg jammer !!

Jolanda
16 maio 2021

Perfect op tijd geleverd. Vriendelijke bezorging. Heerlijk eten!

Kok
13 maio 2021

Bezorging zou al anderhalf uur duren. Uiteindelijk nog 3 kwartier later als tijdsindicatie en eten was half koud en patat klef. Jammer want anders was de smaak wel goed echt goed geweest

Gert
12 maio 2021

Ontzettend lekker

Kolenbrander
10 maio 2021

Het eten was super lekker 👍🏻

Debora
9 maio 2021

Top! Lekker eten en goede bezorging. Al meerdere keren van besteld en altijd nog erg goed geweest!

Dennis
8 maio 2021
Frans van Staalduinen
3 maio 2021

Eenvoudig te bestellen, snelle en correcte levering en het eten was nog lekker ook.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wessels
1 maio 2021

Netjes optijd en prima!

.
27 abril 2021
Nienke
26 abril 2021

Goede porties. Lekker vlees. Patat met kaas, een aanrader. Bezorging op tijd! Nog geen minpunt gevonden 😃

Bert
26 abril 2021

Gewoon goed

LJ
21 abril 2021
Lisanne
19 abril 2021

Wat een vooruitgang ten opzichte van mijn eerste bestelling! Alles was warm, niet te veel saus, lekker op smaak, goede bezorging en grote porties. Ik ga er dus maar van uit dat de vorige keer een 'ongelukje' was :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura
18 abril 2021

Kwaliteit burgers is goed helaas wel ruim twee uur moeten wachten op het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
18 abril 2021
Rutger
14 abril 2021

Geheel volgens verwachting. Echt een aanrader.

Klaassen
13 abril 2021

Kwaliteit en kwantiteit zijn goed. Voor 8 mensen besteld kon ophalen binnen 40 min. Burgers hadden iets warmer mogen zijn.

William
12 abril 2021

Was helaas bijzonder koud toen het bij ons kwam, maar was ondanks dat het koud was nog steeds lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arend
2 abril 2021

Voor de eerste keer hier besteld en geweldig goed gegeten, een goede hoeveelheid aan keuzes in het menu en de bezorging was perfect, ook wat de tijd betreft.

Jeanine
28 março 2021

👌🏻 super ! Heerlijk ! Mega burger 🍔 en al wonen we best iets verder weg ... maar Twas zeker nog heerlijk warm ! Voor herhaling vatbaar ! 👌🏻👌🏻🍔

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ernst
28 março 2021

Besteld vanaf het Landal Park bij Holten werd tot aan de bungalow bezorgd. Top service en heerlijk gegeten, hamburgers en cheese fries zijn een beleving :-)

Hoppen
28 março 2021

Het was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar

YB
27 março 2021

Burgers absoluut top, beste die ik ooit in heel oost Nederland heb gehad, en patat ook lekker. Zeer vriendelijk en grappig personeel, behulpzaam, werken snel en hard. Wij komen snel nog een keer langs.

ZP
26 março 2021

Good food!

Cor
22 março 2021

Eten was lekker bezorging optijd en prima communicatie via de mail

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
22 março 2021

Het was jammer genoeg 3 kwartier later dan we besteld hadden. Wel erg lekkere spareribs maar bij de patat zat deze keer geen mayonaise. De vorige keer was ik ook helemaal wild van de patat omdat die nog helemaal warm en knapperig was, deze keer was die jammer genoeg slapjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rs
21 março 2021

Smaak echt super. Eten was niet super warm meer. Bezorging duurde bijna 2 uur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Diana
21 março 2021

Snel en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sprakel
21 março 2021

Natuurlijk zijn de bestelde burgers heel lekker. Op de site zag ik dat er pas na 45 minuten ruimte voor een bestelling was, dacht toen ik ga voor zo spoedig mogelijk. Wat schetste mijn verbazing dat er nog 45 minuten bij kwam. Dus totaal 90 minuten wachten. Dat vond ik heel raar dus maar even bellen, antwoord was dat is de maximale tijd, komt wel eerder. Uiteindelijk werd het 105 minuten later . Gaan we dus niet op deze manier weer doen. Slechte informatie op voorhand en zeker toen wij veel trek hadden.

Noa Kleijnendorst
14 março 2021

Spareribs waren goed en veel dus was top! Friet was slap door bezorgen.

Judith
10 março 2021

Een keer een andere burger en een wrap geprobeerd. Het was heerlijk. En de bezorging was 40 min sneller dan de e-mail had voorspeld.

Julia
27 fevereiro 2021

Lekkere burgers (maar met wat meer bacon nog beter ;)) en vriendelijke bezorging!

Jespers
19 fevereiro 2021

Zeer vriendelijke bezorging, netjes op tijd bezorgd, goed warm en lekker eten!

Mj jansen
15 fevereiro 2021

Zeer smakelijk prettige bediening cijfer 8.5

Joanne
15 fevereiro 2021

Het eten was super. Erg lekker en niets op aan te merken. Alleen de wachttijden. Wij hadden onze bestelling om 16.35 geplaatst en aangegeven deze graag om 17.50 op te halen. Toen kreeg ik een mail dat het 10 minuten later werd. Dat was niet zo erg, maar toen we daar om 18.00 ons eten kwamen ophalen, moesten we nogmaals een kwartier wachten.... Erg jammer, want het eten was gewoon goed, alleen haalt dit de recenties wel onderuit

Gerard Feddema
13 fevereiro 2021

De burgers waren top.

Hutten
13 fevereiro 2021

Lekkere friet en goeie hamburgers. En op tijd bezorgd!

Jeroen
13 fevereiro 2021

Even de naam van de burgers op de doosjes, verder super

Lisa Langenhof
12 fevereiro 2021

Het eten was super! De bezorgingstijd was vrij lang dus hier over gebeld, het was gewoon super druk werd aangegeven. Het eten kwam laat maar warm en vers aan en we kregen een verassende compensatie! Heel netjes en zeker voor herhaling vatbaar!

Diana
9 fevereiro 2021

Het duurde even ivm met drukte en slecht weer, maar het eten was lekker warm en weer heerlijk!

Lars
5 fevereiro 2021

Top

Patrick dziki
31 janeiro 2021

het was druk dus duurde 2.5 uur.onze dochter kwam eten en moest het mee terug naar huis nemen voor de avondklok.als het zo lang gaat duren wil ik gebeld worden om te beslissen of ik het eten nog wil.

Patrick
31 janeiro 2021

Prima!

Leon Winter
31 janeiro 2021

Was weer vanouds lekker.

lenderink
29 janeiro 2021

precies op tijd eten zeerl ekker en ook goed warm.

Theo
28 janeiro 2021

3 uur moeten wachten op bezorgen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolet
23 janeiro 2021
marielle
21 janeiro 2021

het was heel lekker alleen het ei was nit goed

Lysanne Hemmelder
20 janeiro 2021

Het was heerlijk!

Jeannette
20 janeiro 2021

Patatjes erg lekker, misten alleen 1 portie maar hadden alsnog ruim voldoende. Hamburgers qua smaak ook prima alleen wat aan de koude kant.

Jopie
17 janeiro 2021

Wat langer moeten wachten, was het zeker waard. Fanboy van deze burgers!

Frans
16 janeiro 2021

Smaakte prima, ruim voldoende en komen afspraak qua bezorgtijd na. Zullen zeker vaker bestellen.

Michelle
15 janeiro 2021

Goede service

Bertine
14 janeiro 2021

Super lekkere hamburger en meer dan genoeg friet! Echt een aanrader.

Janssen
10 janeiro 2021

Was weer erg lekker. De vorige keer was de milkshake vergeten, vandaag 2 milkshakes gekregen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koen
10 janeiro 2021

Top was super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam
9 janeiro 2021

zoals altijd is het eten heerlijk en goed warm

Gerrits
8 janeiro 2021

De hamburgers mogen wel iets meer gekruid worden extra peper erop, hij was ons te flauw voor de rest super lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Joel
3 janeiro 2020

Thop, echt thop. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Chapeau Rockin burgers

Cindy
3 janeiro 2020

Heerlijk eten. Altijd vriendelijke bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
3 janeiro 2020

De burgers waren goed alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. Bestelling was keurig op tijd dus laten we het minpuntje maar vergeten.

Jose
2 janeiro 2020

18:10 besteld, 21:40 de bestelling gekregen.

Je
28 dezembro 2020

Zeer nors te woord gestaan aan tel.

Jeannette
27 dezembro 2020

Lekkere hamburgers en heerlijke frietjes! Ook de cheesenuggets zijn top!

Leon wolters
24 dezembro 2020

Was weer fantastisch ook veel makkelijker en duidelijker dan via de thuisbezorgd App goeie website!

Hemmelder
7 dezembro 2020

Bestelling werd geleverd om 18.00uur ipv 19.00uur. De burgers werden geleverd zonder bacon. Ter compensatie kregen we milkshakes, waar we vervolgens weer 2 uur op moesten wachten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik Hofman
6 dezembro 2020

Heb deze keer via hun site besteld en naar onze mening krijgen we meer patatkaas dan via thuisbezorgd . We zijn zeer tevreden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia
5 dezembro 2020

Het eten was ruim een half uur later dan de verwachte bezorgtijd. Dat is opzich niet erg maar de hamburgers waren koud, patat was wel warm. Ondanks dat smaakte het prima. Maar ik ben beter gewend!

Berns
5 dezembro 2020
NH
2 dezembro 2020

Lekker gegeten, de double Rockin burger was volgens zoonlief wat aan de pittige kant. Frietjes lekker gekruid en via de website krijg je nog een gratis drankje ook, in dit geval een milkshake banaan. Bedankt 👍

Ik zelf
29 novembro 2020

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rogier
28 novembro 2020
Martij Lensen
19 novembro 2020

Spare-ribs zijn hard achteruit gegaan kwa kwaliteit, voor mij niet meer.

Jan Post
8 novembro 2020

Op tijd gebracht. Was erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilona
7 novembro 2020
Diana
5 novembro 2020

Vorige keer de cola vergeten,nu er bij gekregen. Top! Snelle bezorging.

Rob von R.
3 novembro 2020

Voor het eerst wat besteld. En in 1 woord was top. Goede burger,met vers broodje heerlijke kipburger met nacho. En goede knapperige friet. De wrap de luxe was me mega groot en ook heerlijke crispie kip erin

Mark
1 novembro 2020

Eten was op tijd en ruim voldoende. Lekkere spareribs. Friet was al wel enigszins afgekoeld en slap. Bezorger was vriendeljk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van den Berg
29 outubro 2020

Mooi optijd bezorgd, heerlijke burgers!!

Desiree
25 outubro 2020

Was zeer lekker. Niets negatiefs te.melden

Howik
21 outubro 2020

Het was weer lekker en bijgevoegde opmerking werd zonder problemen opgepakt.

Egberts
19 outubro 2020

Heerlijke burgers! Snel geleverd door vriendelijke bezorger. Helaas geen rekening gehouden met geplaatste opmerking, desalniettemin bestellen we er graag weer.

Ith
18 outubro 2020

Voor de prijs viel ons het eten heel erg tegen

Dollen
15 outubro 2020

De burger van de easy rider bleek niet goed doorbakken te zijn. Jammer wanneer je voor de eerste keer een bestelling plaatst en de kwaliteit is niet wat je ervan verwacht.

Aria
14 outubro 2020

Een van de beste burgers die ik ooit heb gegeten, vaak besteld en ben altijd tevreden geweest.

Sebastiaan
13 outubro 2020

Spareribs was lekker. Op tijd bezorgt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Botter
4 outubro 2020

Eten besteld om half 6 en komen pas brengen om kwart over 7 alles slap en niet warm voor ons niet weer!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marvin
4 outubro 2020

Meerdere keren verschillende burgers e.d. besteld en allemaal waren ze altijd perfect! Genieten!

Michel
26 setembro 2020

Alle mogelijkheden om online je bestelling te plaatsen. Ondanks de grote drukte was mijn bestelling keurig op tijd klaar. Beetje kleine ruimte binnen, zeker in deze tijden.

Martijn Lensen
21 setembro 2020

Optijd, goed warm, kapsalon uitstekend , allen andere leverancier van spare-ribs? Zware kwaliteits verslechtering!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L Hemmelder
16 setembro 2020
Jeannette
15 setembro 2020

Heerlijk knapperige frietjes! Bezorging op tijd. Hamburgers lekker sappig.

Hilline abbink
6 setembro 2020

Super leuk! Zeer tevreden! Mijn persoonlijke voorkeur, burgers graag de volgende keer goed doorbakken!

Stefan
29 agosto 2020

Super lekkere hamburgers

Jolet
27 agosto 2020

Ik had wat bij opmerkingen bij geschreven helaas is hier niet naar gekeken

A.S.
26 agosto 2020

Eten is altijd superlekker. Patat goed gekruid en de burgers en wraps zijn echt top! Communicatie is goed! Als er iets mis is belt Rockin Burgers me netjes op. Zeer tevreden ook met de snelle bezorging :)

Robert
24 agosto 2020

Zoals de vorige keren was het eten heel goed. Bezorging duurde veel te lang. We hebben 1u en 15 min moeten wachten. Hopelijk gaat het de volgend keer iets sneller. Bezorger was netjes en correct.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naomi
24 agosto 2020

Echt super lekkere burgers gegeten. Heel smakelijk met verrassende combinaties en smaken! Een aanrader:-) Enkel een klein puntje: de temperatuur van de burgers bij aankomst. Die is wellicht door het ruime bezorggebied niet optimaal. Maar ik bestel zeker weer! Goede prijs/kwaliteit verhouding dus: nooit meer naar McD

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn
21 agosto 2020

Lekker eten, snel klaar, goede porties

Aad
19 agosto 2020

We hadden kaas strips besteld en kregen kaas Nuggets.

Anoniem
17 agosto 2020

Het was weer zoals altijd heerlijk! Ze hadden iets niet op voorraad we werden netjes gebeld en opgelost! Zoals altijd super!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnoud
16 agosto 2020

Was lekker! Dubbele dikke burgers en snel bezorgd! Top!

Wouter
15 agosto 2020

Lekker burger goed in gepakt waardoor het nog goed warm was bij aan komst ok het ijs was bevroren.

Miranda
13 agosto 2020

Heerlijk gegeten, smakelijke burger en knapperige friet en ook de gefrituurde uienringen smaakten uitstekend

Karin Voortman
12 agosto 2020

Het was weer heerlijk! Bezorging mooi op tijd!

Marcel
10 agosto 2020

De lekkerste hamburgers die ik heb gegeten Echt vlees en waar voor je geld. Beter dan die troep van de Mac

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Luc
31 julho 2020
Chantay ekkel
31 julho 2020

Werd snel bezorgd en was erg lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar

Hovo
27 julho 2020

Heerlijk gegeten en een top service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

andre
27 julho 2020

bestelling 45min. te laat. patat taai, spare ribs niet lekker. Dit is niet wat we gewend zijn van Rockin Burgers Wierden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
20 julho 2020

Zoals altijd, heerlijk eten . Bezorging stipt op tijd

Brian
19 julho 2020

Maaltijd afgehaald. Kwaliteit prima. Frisdrank kwam gratis. De prijs voor een menu was uitstekend.

Babet Bloemendaal
13 julho 2020

Was super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M Jonker
12 julho 2020

Geen toelichting nodig was gewoon goed 👍🏼

Joep
1 julho 2020

Wederom erg lekker, warm en mooi op tijd!

Estelle
29 junho 2020

Lekker, goede kwaliteit en snel klaar.

Gerjan Oelen
28 junho 2020

Uitstekend eten en altijd perfecte Service

Henry
22 junho 2020

Super voor elkaar. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark F
22 junho 2020

Afgifte van de bestelling precies op tijd. De burgers waren goed warm en de friet plakte niet, wat je over het algemeen bij cafetaria’s wel hebt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem
20 junho 2020

Prima burger fijn van smaak was allemaal goed ingepakt zodat het goed op temperatuur bleef. bezorging was ook dik in orde vooraf nog een mailtje dat de bestelling onderweg is en verschillende betaal mogelijkheden 👍