Beoordelingen van Rockin' Burgers Wierden

Recente recensies van Rockin' Burgers Wierden

5 sterren na 40 reviews

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en bijgevoegde opmerking werd zonder problemen opgepakt.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers! Snel geleverd door vriendelijke bezorger. Helaas geen rekening gehouden met geplaatste opmerking, desalniettemin bestellen we er graag weer.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de prijs viel ons het eten heel erg tegen

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De burger van de easy rider bleek niet goed doorbakken te zijn. Jammer wanneer je voor de eerste keer een bestelling plaatst en de kwaliteit is niet wat je ervan verwacht.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste burgers die ik ooit heb gegeten, vaak besteld en ben altijd tevreden geweest.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs was lekker. Op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld om half 6 en komen pas brengen om kwart over 7 alles slap en niet warm voor ons niet weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Meerdere keren verschillende burgers e.d. besteld en allemaal waren ze altijd perfect! Genieten!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle mogelijkheden om online je bestelling te plaatsen. Ondanks de grote drukte was mijn bestelling keurig op tijd klaar. Beetje kleine ruimte binnen, zeker in deze tijden.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd, goed warm, kapsalon uitstekend , allen andere leverancier van spare-ribs? Zware kwaliteits verslechtering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk knapperige frietjes! Bezorging op tijd. Hamburgers lekker sappig.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuk! Zeer tevreden! Mijn persoonlijke voorkeur, burgers graag de volgende keer goed doorbakken!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere hamburgers

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had wat bij opmerkingen bij geschreven helaas is hier niet naar gekeken

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd superlekker. Patat goed gekruid en de burgers en wraps zijn echt top! Communicatie is goed! Als er iets mis is belt Rockin Burgers me netjes op. Zeer tevreden ook met de snelle bezorging :)

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals de vorige keren was het eten heel goed. Bezorging duurde veel te lang. We hebben 1u en 15 min moeten wachten. Hopelijk gaat het de volgend keer iets sneller. Bezorger was netjes en correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere burgers gegeten. Heel smakelijk met verrassende combinaties en smaken! Een aanrader:-) Enkel een klein puntje: de temperatuur van de burgers bij aankomst. Die is wellicht door het ruime bezorggebied niet optimaal. Maar ik bestel zeker weer! Goede prijs/kwaliteit verhouding dus: nooit meer naar McD

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snel klaar, goede porties

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden kaas strips besteld en kregen kaas Nuggets.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals altijd heerlijk! Ze hadden iets niet op voorraad we werden netjes gebeld en opgelost! Zoals altijd super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Dubbele dikke burgers en snel bezorgd! Top!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker burger goed in gepakt waardoor het nog goed warm was bij aan komst ok het ijs was bevroren.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, smakelijke burger en knapperige friet en ook de gefrituurde uienringen smaakten uitstekend

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Bezorging mooi op tijd!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste hamburgers die ik heb gegeten Echt vlees en waar voor je geld. Beter dan die troep van de Mac

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd en was erg lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling 45min. te laat. patat taai, spare ribs niet lekker. Dit is niet wat we gewend zijn van Rockin Burgers Wierden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten . Bezorging stipt op tijd

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd afgehaald. Kwaliteit prima. Frisdrank kwam gratis. De prijs voor een menu was uitstekend.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen toelichting nodig was gewoon goed 👍🏼

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker, warm en mooi op tijd!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goede kwaliteit en snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten en altijd perfecte Service

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgifte van de bestelling precies op tijd. De burgers waren goed warm en de friet plakte niet, wat je over het algemeen bij cafetaria’s wel hebt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger fijn van smaak was allemaal goed ingepakt zodat het goed op temperatuur bleef. bezorging was ook dik in orde vooraf nog een mailtje dat de bestelling onderweg is en verschillende betaal mogelijkheden 👍